Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dota

Gość Ray

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie ona jest? Jak tak, to usuńcie też połowe innych działów.. jeszcze nawet nie dało się przenieść, tylko od razu usuwać..

Tyle osób ma pojęcie z forum o tym dziale, nie komentuje, zamiast wywalić działy które się gorzej rozwijają..

Opublikowano

W chuj dziwne jest to, że usunęli/ukryli dział, zamiast przenieść go do "innych mmo".

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Nigdy nie rozumiałem idei usuwania działów. Komu one przeszkadzały?

Ofc, że przywrócić. A Guild Wars dodać do innych MMO.

Opublikowano

Pomijając fakt, że dzień w dzień dział się powolutku rozwijał i coraz więcej osób zaczeło do niego spoglądać. A takie Diablo, Lineage, Cabal, 4story stoi sobie cały czas..

Opublikowano

Najlepsze jest to że zamiast napisać do Enzila/Makina na pw to piszecie w sugestiach.

Ale co będę owijać, Makin przez przypadek usunął działy bo nowymi opcjami administratorzy "operują" od niedawna.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Legenda
Opublikowano

Również jestem za przywróceniem działu! Dajcie się tej grze rozwinąć. W Polsce jest małe zainteresowanie, ale pewnie z czasem to się zmieni. To najpopularniejsza gra na steam. Średnio 150tys więcej gra w to niż w zajmujące drugie miejsce team fortress 2.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Wchodzę sobie na MPC, a tu mojego działu nie ma. : O Nie zostałem poinformowany ani nic. Niby tematy są w 'Inne gry', ale nie ma żadnego podziału, tylko wszystko jebnięte w całe forum. Przywróćcie ;c

he?

Opublikowano

@Damn. miałem to samo. Człowiek się stara, pracę wkłada w dział a potem nagle Mu go usuwają. Ja się tak nie bd bawić.

Opublikowano

@Damn. miałem to samo. Człowiek się stara, pracę wkłada w dział a potem nagle Mu go usuwają. Ja się tak nie bd bawić.

Najlepsze jest to że zamiast napisać do Enzila/Makina na pw to piszecie w sugestiach.

Ale co będę owijać, Makin przez przypadek usunął działy bo nowymi opcjami administratorzy "operują" od niedawna.

Ciężko tak rzeczywiście przeczytać parę postów wyżej że to nie było umyślnie ?

@Down: To nie wiem jakim cudem dostałeś moderatora.

Opublikowano

@Up po chuj do inne MMO, skoro działy jak Diablo itp mają podobną aktywność do GW. Najlepiej kurwa wszystko prócz minecrafta i metina wypierdolić do inne mmo a co tam!

Opublikowano

@Up po chuj do inne MMO, skoro działy jak Diablo itp mają podobną aktywność do GW. Najlepiej kurwa wszystko prócz minecrafta i metina wypierdolić do inne mmo a co tam!

Co do aktywności to słaba była bo moje DBO w kilka miesięcy wyprzedziło Guild Wars które było o wiele dłużej więc i tak by się znalazło w innych mmo ;x

Opublikowano

spokojnie bo żyłka ci pęknie, pewnie mieli powód żeby te działy wyjebać, życie jest ciężkie :D

Opublikowano

Przywróccie ten dział albo usuńcie połowe działów na forum, które się gorzej trzymają a są nadal

Opublikowano

huh, Diablo stoi, a tam ostatni post z dziś, następny z 2 marca, jeszcze następny z 28 lutego a potem to już 21 lutego. W GW była większa aktywność w porównaniu do Diablo...

Weteran
Opublikowano

Nie spinaj się tak bo ci żyłka pęknie

Napewno zawartość jak i dział zostanie przywrócony tylko już do inne mmo tak samo jak reszta działów, z małą aktywnością taka jest kolej rzeczy , chcesz aby tam nie trafił to rób poradniki i staraj się mocniej rozwijać dział

Może i trafię do inne fps, ale będę wciąż pomagał<teraz urlop> działowi co to za różnica, że mam modka w gw czy inne mmo chyba powinieneś się cieszyć, że możesz większemu gronu pomagać

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Mówisz tak, bo wziąłem pod uwagę Twój dział, że jest tam mała aktywność. Będę się spinał bo to jest nie fair!

Opublikowano

Tak za dotą, za guild wards lotto. Dział nie świecił aktywność, a tera jest zaledwie tydzień/dwa, a już 400 postów = gw 6 miechów i 1100. Masz porównanie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...